Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
  • FlowTwo og Fundraisingbureauet går sammen

    Målet er stadig at hjælpe dem, der hjælper andre, styrke den digitale kommunikation.

FlowTwo

Fra 1. november 2018 ejer Fundraisingbureauet FlowTwo. Som kunde i FlowTwo betyder det, at du får adgang til flere kompetencer, og er du også kunde i Fundraisingbureauet, så vil du opleve at kommunikation og fakturering bliver forenkelt.

FlowTwo startede for over 4 år siden med målet om at skabe digitale løsninger i den gode sags tjeneste. Blot et år senere blev OnlineFundraising produktet skabt for at undgå at skabe betalingsløsninger forfra for hver kunde. Herfra blev Fundraisingbureauet startet i samspil med flere partnere. Idag er Fundraisingbureauet vokset til og for mange kunder er der nu to officelle parter, selvom vi i praksis sidder tæt sammen. Derfor slår vi nu det hele sammen.

Målet er det samme: At hjælpe dem der hjælper andre lykkedes med digitale værktøjer.

Igennem Fundraisingbureauet vil du fremad kunne få hjælp med:

  1. Hjemmesider
  2. Hosting og backup
  3. Betalinger (igennem OnlineFundraising)
  4. Integrationer og hjælp med databasevalg
  5. Kampagner.

Tak for den store tillid, I har vist os igennem FlowTwo. Vi glæder os til fortsat at være tilliden værdig i Fundraisingbureauet.

De bedste hilsner
Christian og Stephan

 

Hjemmesider hos Fundraisingbureauet

Hos Fundraisingbureauet laver vi hjemmesider på en bestemt måde og med en bestemt attitude. Det skinner igennem i de hjemmesider vi laver, som afspejler vores grundlæggende værdier, tekniske tilgang og proces.

I regi af FlowTwo, som pr. 1. november 2018 er gået sammen med Fundraisingbureauet, har vi siden 2014 lavet over 100 hjemmesideprojekter for store og små organisationer og virksomheder. Vi mener en god hjemmeside er:

Et værktøj, der intentionelt hjælper jer opnå jeres organisations vigtigste mål.

Derfor skræddersyer vi hjemmesider til at understøtte de mål I har sat jer, fremfor at forsøge at passe jer ned i en foruddefineret skabelon.

Læs mere om, hvad du kan regne med, når du vælger Fundraisingbureauet som leverandør.

Hosting og udvikling under ét tag

Fundraisingbureauet hosting

Fundraisingbureuaet hosting hjælper dig med at få lynhurtig hosting under samme tag som din hjemmeside udvikles. Det giver en række fordele, bl.a. høj oppetid og løbende overvågning.