Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
 • Hjemmesider hos Fundraisingbureauet

  En god hjemmeside er et værktøj, der hjælper jer opnå jeres organisations vigtigste mål. Derfor skræddersyer vi hjemmesider til at understøtte de mål, I har sat jer.

Hjemmesider

Hos Fundraisingbureauet laver vi hjemmesider på en bestemt måde og med en bestemt attitude. Siden 2014 har vi i regi af FlowTwo, som i 2018 gik sammen med Fundraisingbureauet, lavet over 100 hjemmesideprojekter for store og små organisationer og virksomheder.

Vi mener en god hjemmeside er:

Et værktøj, der intentionelt hjælper jer opnå jeres organisations vigtigste mål

Derfor skræddersyer vi hjemmesider til at understøtte de mål, I har sat jer, fremfor at forsøge at passe jer ned i en skabelon, som er skåret på forhånd.

Det betyder, at I kan regne med følgende, når I bruger Fundraisingbureauet som leverandør:

Vores værdier

No strings attached

Når hjemmesiden er færdig, så ejer I den fuldt ud, får alt kildemateriale og kan frit vælge, hvem der skal hjælpe jer fremad. Vi håber selvfølgelig, I bliver hængende alligevel.

Vi sælger jer kun det, I har brug for

Vi hjælper jer ramme en projektstørrelse, der matcher jeres behov, budget og ambitioner. Det betyder, at I ofte vil høre os anbefale en billigere tilgang.

Vi elsker en god sag

Vi hjælper både virksomheder og organisationer, men vores speciale er at sælge en god sag. Vil I gøre en forskel, så går vi langt for at hjælpe jer lykkes.

Det tekniske

WordPress
Vi elsker WordPress, og det gør vores kunder også. Vi har en del at sige om, hvorfor WordPress også er oplagt til projekter i enterprise-størrelse.

WordPress ala Fundraisingbureauet
Vi har dedikeret os så meget til WordPress, at vi over vores mange projekter har fintunet, forbedret og tilbygget så meget til WordPress, at alle projekter nu starter med WordPress + Fundraisingbureauets framework. Det betyder bl.a. mindre behov for specialprogrammering og mange ekstra forbedringer, som du ikke behøver betale os for at lave til dig.

Need for speed
En hjemmeside skal loade hurtigt, ellers er det ikke sjovt for nogen – allermindst dine besøgende. Derfor går vi aldeles meget op i hastighed, og vi er faktisk ret gode til det. Vores framework er fintunet på så mange måder, at vi gerne åbner motoren for dig, hvis du vil høre os prale lidt.

Hvis du insisterer på løsninger, der går på kompromis med hastighed, skal vi nok fortælle dig det, så du kender konsekvenserne.

Nej tak til mobile first – ja tak til kontekstafhængigt indhold
En hjemmeside skal give en god oplevelse på mobilen. I dag er mantraet mobile first: man designer hjemmesiden til mobiloplevelsen. Desværre betyder det ofte, at hjemmesider så blot skaleres fra mobiloplevelsen og op til desktop. Det resulterer i nogle underligt tomme hjemmesider med alt for store overskrifter, brede billeder, fyldige formularer og brødtekst med lange læselinjer, der forringer læseoplevelsen.

Fundraisingbureauet tager udgangspunkt i, at mobil- og desktop-brugere har forskellige behov og forskellig tid. Derfor skal de ikke serveres præcis det samme indhold, men i stedet præsenteres for det indhold, der egner sig bedst til deres kontekst.

Det praktiske

Det tager ca. to måneder for et typisk projekt. Det kan gå hurtigere eller langsommere alt efter jeres behov.

Processen foregår typisk således:

 1. Projektbeskrivelse og godkendelse
  Vi hjælper jer nå frem til en projektbeskrivelse ud fra jeres behov, mål, ambitioner og budget.
 2. Stregtegninger
  Vi tegner alle skabeloner (wireframes), som siden skal bygges op af, og tager en dialog med jer om kompositioner og prioriteringer.
 3. Designlinje
  Vi tager udgangspunkt i jeres eksisterende designlinje eller laver et designoplæg til jer, som vi tager en dialog omkring.
 4. Designskabelon
  Vi laver et mockup, dvs. hvad der vil svare til et screenshot af en eller flere af hjemmesidens sideskabeloner, så vi kan tage en snak om udtrykket og designet.
 5. Udvikling
  Vi udvikler og implementerer først jeres hjemmeside på et udviklingsmiljø. Hurtigst muligt får I adgang dertil, så det redaktionelle arbejde kan foregå sideløbende.
 6. Overlevering
  Der aftales et overleveringsmøde, hvor siden fremvises officielt, og specielle funktioner gennemgås. Her opsamler vi evt. kommentarer, som rettes i løbet af en uges tid.
 7. Live
  Når smårettelser er færdige, og det redaktionelle er på plads, hjælper Fundraisingbureauet hjemmesiden live, når I er klar.

Det med småt – skrevet stort

Overleveringsdato er vejledende 
I løbet af projektet sættes der en overleveringsdato. Denne skal forstås vejledende og kan ændre sig undervejs. Grunden er, at vi er et mindre udviklingshus, der leverer vigtig løbende support til hjemmesider. Vi forbeholder os retten til at prioritere kritisk support foran udviklingsprojekter, da vi mener, det tjener alles bedste.

Ønsker I en fast overleveringsdato, vil det koste et prioritetstillæg, hvis tidsplanen er stram.

Skærmstørrelser og browsersupport
Vores hjemmesider testes altid i alle moderne browsere. Derfor siger vi, at hjemmesiden virker. Alligevel kan du godt finde en gammel browser eller en enhed, hvor noget ikke står snorlige, hvis du virkelig prøver.

Hvis du har særlige hensyn, der skal tages til ældre eller specielle browsere, enheder eller skærmstørrelser, skal dette oplyses før prissætning af projektet. Ellers vil tilpasning til andre end nedenstående laves på supporttid.

Der optimeres i udgangspunktet mod følgende browsere, på tværs af enheder:

 • Desktops
  • Chrome v60+
  • Firefox v55+
  • Safari v10+
  • Edge v15+
  • IE11
 • Tablets
  • Safari v8+
  • Chrome v5+
 • Mobil
  • Safari v8+
  • Chrome v5+

 

Skal du have ny hjemmeside?

Undgå dyre fejl med vores ultimative indkøbsguide

I vores ultimative indkøbsguide til hjemmesider klæder vi dig på til at blive en god indkøber af hjemmesider og andre digitale ydelser. Den er baseret på vores egne erfaringer som leverandør, men også som indkøber af ekstern hjælp, ligesom du.

 • Bliv skarp på dine behov
 • Sæt krav til din leverandør
 • Hvad kan forhandles?

Hosting og udvikling under ét tag

Fundraisingbureauet hosting

Fundraisingbureuaet hosting hjælper dig med at få lynhurtig hosting under samme tag som din hjemmeside udvikles. Det giver en række fordele, bl.a. høj oppetid og løbende overvågning.