Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Kampagner og rådgivning

Uanset hvilken udfordring din organisation står overfor, tilbyder Fundraisingbureauet hjælp med rådgivning, strategi og kampagneudvikling. Tag kontakt for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe din organisation.

Kampagner

Uanset hvilken udfordring din organisation står overfor, tilbyder Fundraisingbureauet hjælp med rådgivning, strategi og kampagneudvikling. Tag kontakt for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe din organisation.

Tag kontakt

Kampagnen har åbnet vores øjne for, hvor vigtigt det er at markedsføre sig selv som NGO, og hvor langt man kan nå selv med et beskedent budget. Vi har fået hjælp til at formidle vores sag på en spændende og relevant måde, som stadig er respektfuld over for vores produkt, og som vi kan se os selv i. Jeg kan kun anbefale andre mindre organisationer at starte et professionelt samarbejde og få hjælp til at sætte skub i deres fundraising.

Justine Mitchell
Daglig leder hos Hugs & Food

 

Tak for en udbytterig fundraising-workshop, der inspirerede både ledelsen og Kommunikations- og Engagementsafdelingen. Først med et helikopterblik på fundraising-trends og kravene til succesfuld fundraising. Efterfølgende med en perspektivering i forhold til os som organisation, hvor vi er i dag, og hvad vi bør gøre fremadrettet. En workshop der allerede ugen efter førte til nye beslutninger.”

Christophe Kirkegaard
Direktør for Kommunikation og Engagement i Care Danmark & Food

Workshops

Vi har gode erfaringer med at gennemføre korte, skræddersyede workshops, som kan kickstarte en omstilling i organisationen.

Vi tilbyder en workshop på 2-3 timer unikt tilpasset jeres organisation og med fokus på lige præcis den udfordring, I sidder med. Workshoppen ender altid med et dokument, der samler op på de konkrete idéer og kommer med anbefalinger til, hvordan I kommer videre med at implementere forandringerne.

Pris: 8000 kr. eks. moms

Eksempler på afholdte workshops

Strategi og rådgivning

Vil du gerne I kontakt med nye bidragydere, blive bedre til at konvertere leads, eller har du brug for hjælp til at komme I gang med at samle ind? Vi leverer strategi og rådgivning, som hjælper din organisation formulere dine fundraisingmål – og nå dem.

Tag kontakt, så finder vi en løsning, der passer til din organisation.

Kontakt

Fundraising-bureauet-244

En stor idé kan sagtens opstå i en lille organisation. Dét, der betyder noget, er evnen til inspirere andre og ambitionerne for vækst. Her er det helt afgørende at vide, hvilken retning man ønsker at vokse i – og det kan vi hjælpe med. Vi sætter vores viden i spil sammen med jer, så vi sikrer at jeres fundraisingstrategi ikke bare bliver nedskrevet, men også implementeret.

Kim Skytte Graae
Seniorkonsulent og ekspert i digital fundraising.