Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
  • Fundraisingbureauets digitale nytårskur 2021

    Vi gør succesen fra sidste år digital, når vi d. 21. januar inviterer til en kombineret nytårskur og erfarings- og udviklingsdag med digitalisering og fundraising i fokus.

Tilmelding nederst på siden

Nytårskur 2021

I 2020 har vi i fællesskab samlet mere end 300 mio. kr. ind gennem OnlineFundraising. Det er vi rigtig stolte af, og det vil vi gerne fejre sammen med alle jer, som har været med til at nå det flotte indsamlingsresultat.

Selvom omstændighederne er imod os, inviterer vi igen i år til en kombineret nytårskur og erfarings- og udviklingsdag med digitalisering og fundraising i fokus.

Nytårskuren bliver digital 
Igen i år vil vi gerne byde det nye år velkommen sammen med jer, vores kunder og fundraising-kolleger. I år vil omstændighederne det dog lidt anderledes end sædvanligt. Fordi vi alle skal passe godt på hinanden, bliver nytårskuren i år digital – men vi lover, at indholdet ikke bliver mindre interessant af den grund.

Det kan du glæde dig til
Vores digitale nytårskur finder sted torsdag d. 21. januar kl. 13.00-15.00 på Zoom.

En del af programmet vil være dedikeret til at tale om, hvad 2021 kommer til at byde på i Fundraisingbureauet, og hvad vi har i støbeskeen.

Derudover vil direktør i Fundraisingbureauet, Stephan Viftrup, tage et kig i den digitale spåkugle og fortælle om fremtidens tendenser inden for fundraising.

Tilmelding er nødvendig
Tilmeld dig nytårskuren, så sender vi dig et link til at deltage, når dagen nærmer sig. Deltagelse er gratis.