Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Tilmeld dig nederst på siden

Fundraisingbureauet inviterer til nytårskur

En dag med fokus på udvikling, inspiration og erfaringsudveksling.

I Fundraisingbureauet vil vi gerne byde det nye år velkommen sammen med jer, vores kunder og fundraising-kolleger.

Torsdag d. 30. januar gentager vi derfor succesen fra sidste år, når vi inviterer vi til en kombineret nytårskur og erfarings- og udviklingsdag.

Vi har sammensat et spændende program, som du kan læse mere om her på siden. Vi skal både kigge tilbage på, hvad vi lærte om fundraising i 2019, og rette blikket mod de tendenser, der kommer til at tegne det nye år.

Lær af de bedste

Vi har inviteret nogle af de organisationer, der står bag nogle af de bedste, mest effektive og kreative kampagner fra 2019. Glæd dig til disse tre oplæg:

  • Personlige klimaaftaler engagerer
    I 2019 greb Danmarks Naturfredningsforening klimadagsordenen og inviterede danskerne til at lave deres egne personlige klimaaftaler. Tæt på 10.000 mennesker tog den mulighed til sig. Vi synes, det er en smuk kampagne, der på forbilledlig vis formår at engagere både eksisterende og nye medlemmer på en intelligent og digital måde.
  • Danmarks sureste fundraiser: sådan samler man milioner ind mod sin vilje
    I 2019 kunne vi ikke undgå at lægge mærke til Rasmus Paludan. Ikke bare pga. hans politiske holdninger,  men også fordi han sidste år blev Danmarks sureste fundraiser, da han samlede flere milioner ind til Dansk Flygtningehjælp mod sin vilje. Det er fundraising vendt på hovedet og folkelig mobilisering, når det er bedst.
  • 1.000 flere Demens-venner – uden telemarketing
    Hvordan laver man mere end 1.000 nye månedlige bidragsydere med en email-kampagne? Alzheimerforeningen vil komme og fortælle, hvordan det lykkedes dem ved at digitalisere en klassisk direct mail og samtidig tage det modige valg at bede om et fast bidrag i stedet for en enkeltdonation. Modigt og elegant – kom selv og se!

Hvad kan vi forvente af 2020?

En del af programmet vil også være dedikeret til at tale om, hvad 2020 kommer til at byde på i Fundraisingbureauet: Du har nok hørt om den nye version af OnlineFundraising, men vidst du, at vi også lancerer vores egen SMS-tjeneste og nye muligheder for assisteret onboarding, fx med telemarketing? Alt det kan du høre mere om.

Derudover vil direktør i Fundraisingbureauet, Stephan Viftrup, tage et kig i den digitale spåkugle og fortælle om fremtidens tendenser inden for fundraising.

Hvor og hvornår?

Vi glæder os til at se jer torsdag d. 30. januar kl. 13.00 på St. Kongensgade 59B, 3. sal.

Opdateres løbende

Program

Kl. 13.00        Velkomst v. Fundraisingbureauet: specialister i digital fundraising

Kl. 13.30        Et nyt år i Fundraisingbureauet – et nyt årti i digital fundraising

Kl. 14.10        Pause, kaffe og kage

Kl. 14.30        Lær af de bedste: Power-oplæg fra tre udvalgte organisationer

Kl. 16.00        Netværk og bobler

Kl. 17.00        Tak for i dag!

Tilmeld dig her

OBS: Da vi gerne vil have så mange organisationer med som muligt, er vi desværre nød til at sætte et loft på to tilmeldinger pr. organisation.