Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
  • Om Fundraisingbureauet

    Fundraisingbureauets vision er, at samle alle nødvendige fundraising-kompetencer under ét tag og tilbyde en samlet pakke af tjenester til velgørende organisationer, foreninger og museer i Danmark.

    Det skal sikre høj kvalitet og etik samt skabe synergi på tværs af fundraising-aktiviteter, der traditionelt fordeles på forkellige afdelinger eller firmaer.

    Vi er opsat på at investere i fremtidens fundraising og støtte en sund udvikling i branchen.

Hvem vi er

Stephan Viftrup
Direktør, Seniorkonsulent

Stephan brænder for at hjælpe velgørende organisationer med at blive bedre til at samle penge ind igennem god brug af digitale virkemidler. Stephans force er optimering og synergi på tværs af betalingskanaler, systemer og hjemmesider.

Kim Skytte Graae
Seniorkonsulent

Kim er bureauets fundraisingekspert. Han har en stærk evne til at analysere komplekse fundraisingprocesser og bruge denne viden til at lave kreativt nytænkende kampagner.

Jesper Mørk
Konsulent

Jesper er vores Donorfy-ekspert. Han hjælper kunder med at komme godt i gang med den prisvindende medlemsdatabase, som er bygget 100% til NGO'ers behov.

Nico Dorfer
Product Owner, Projektleder

Nico hjælper med at sætte retning og fart på både udviklingen af OnlineFundraising og de løbende projekter.

Frida Broberg
Juniorkonsulent

Som juniorkonsulent rådgiver Frida kunder om best practice i forhold til fundraising generelt, og hun oplærer og rådgiver kunder i OnlineFundraising.

Katrine Isabella Nissen
Juniorkonsulent

Ligesom Frida står Katrine klar til at hjælpe kunder med rådgivning om donationsformularer, kampagnearbejde og god online fundraising.

Christian Laugesen
Frontend-udvikler

Christian er husets uundværlige frontend-udvikler. Han står for design, videreudvikling og optimering af Fundraisingbureauets webløsninger.

Niklas Boss
Backend-udvikler

Som systemudvikler har Niklas ansvaret for at udvikle og skabe teknisk overblik, samt at vedligeholde og supportere bestående moduler. Niklas' løsninger er teknisk komplekse løsninger, der er lette og inspirerende at arbejde med.

Charlotte Dyhr
Ekstern fundraiser

Med 15 års erfaring som fundraiser og kommunikationschef er Charlotte en ekspert i fundraisingkampagner. Hun kender sit håndværk og leder altid projekter inden for budgetter og tidsrammer.