Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
 • Om Fundraisingbureauet

  Fundraisingbureauets vision er at samle alle nødvendige fundraising-kompetencer under ét tag og tilbyde en samlet pakke af tjenester til velgørende organisationer, foreninger og museer i Danmark.

  Det skal sikre høj kvalitet og etik samt skabe synergi på tværs af fundraising-aktiviteter, der traditionelt fordeles på forkellige afdelinger eller firmaer.

  Vi er opsat på at investere i fremtidens fundraising og støtte en sund udvikling i branchen.

Hvem vi er

Stephan Viftrup
Direktør, Seniorkonsulent

Stephan brænder for at hjælpe velgørende organisationer med at blive bedre til at samle penge ind igennem god brug af digitale virkemidler. Stephans force er optimering og synergi på tværs af betalingskanaler, systemer og hjemmesider.

Kim Skytte Graae
Seniorkonsulent

Kim er bureauets fundraisingekspert. Han har en stærk evne til at analysere komplekse fundraisingprocesser og bruge denne viden til at lave kreativt nytænkende kampagner.

Nico Dorfer
Product Owner, Projektleder

Nico hjælper med at sætte retning og fart på både udviklingen af OnlineFundraising og de løbende projekter.

Frida Hviid Broberg
Konsulent

Som konsulent rådgiver Frida kunder om best practice i forhold til fundraising generelt, og hun oplærer og rådgiver kunder i OnlineFundraising.

Christian Laugesen
Frontend-udvikler

Christian er husets uundværlige frontend-udvikler. Han står for design, videreudvikling og optimering af Fundraisingbureauets webløsninger.

Alexander Kofod
Designer og frontend udvikler

Alexander designer hjemmesider, landingpages, logo'er og alt muligt andet godt. Det er ham der får os og vores fælles ideer til at se godt ud.

  Niklas Boss
  Backend-udvikler

  Som systemudvikler har Niklas ansvaret for at udvikle og skabe teknisk overblik, samt at vedligeholde og supportere bestående moduler. Niklas' løsninger er teknisk komplekse løsninger, der er lette og inspirerende at arbejde med.

  Lauritz Baess-Lehmann
  Junior-developer