Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Annette Laugesen
Piccoline

Annette er vores uundværlige piccoline, som sørger for, at alt det praktiske spiller. For en tid bruger hun også sine æstetiske evner til at indrette vores nye kontor. 

Med sit knivskarpe kreative blik skaber Annette Fundraisingbureauets fysiske rammer, så de afspejler vores sjæl: Hun kombinerer skarpe linjer og et roligt udtryk, som udstråler IT og seriøsitet, med bløde værdier og bæredygtighed i form af varme farver og grønne planter. Hun sørger også for at skabe plads til, at vores spilleglæde kan pible frem i hjørnerne.

Annette er kunstner med en MA fra Royal College of Art, og når hun ikke er på arbejde i Fundraisingbureauet skaber hun kunst af genbrugsmaterialer, som andre har kasseret. Materialerne sætter hun ind i en ny kontekst, maler på dem eller tilføjer andre materialer for at fremhæve den skønhed, hun ser i deres historie.

Det provokerer nemlig Annette, hvordan vi behandler materialer, og på samme måde bliver hun provokeret, når mennesker bliver behandlet, som var de værdiløse. Hun støtter derfor organisationer, som hjælper dem af os, som samfundet har kasseret.