Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Medarbejdere

Nico Dorfer
Konsulent og projektleder

Nico hjælper med at sætte retning, form og fart på både udviklingen af OnlineFundraising og vores løbende projekter, og når nye organisationer kommer ind af døren, sørger Nico for, at de kommer godt i gang med OnlineFundraising.

Som uddannet mediegrafiker med flere års erfaring som projektleder balancerer Nico det kreative med et skarpt overblik over processer og et empatisk, menneskeligt fokus. Han overrasker gerne med et andet take på kollegers så vel som kunders oprindelige ønsker og styrer altid projekter sikkert i havn.

Selv støtter Nico sager, som berører ham eller hans familie – og det skader heller ikke, hvis han kan vinde en (el)bil. Nico har nemlig en svaghed for motorkøretøjer, og hvis en fed opfindelse skal crowdfundes, er han også på: Nico er Fundraisingbureauets egen Inspector Gadget med varme i jakken og UV-lys i vandflasken.

Anda Hendriksen
Frontend-udvikler

Anda har sine kyndige hænder på tastaturet i vores frontend, hvor hans store motivation er at gøre hverdagen lettere for ildsjæle i velgørende organisationer.

Det er vigtigt for Anda at føle, han gør en forskel i sit arbejde. Han er derfor altid opdateret på de nyeste trends og dykker nysgerrigt ned i brugeres oplevelse af hjemmesider og systemer.

Når Anda selv støtter organisationer, er det gerne dem, der får hans klimahjerte til at banke. Anda er nemlig vokset op i Grønland, hvilket har skabt en tidlig bevidsthed om klimaet, og hvordan klimaproblemer fører til problemer for både mennesker og dyr.

Anda er ikke kun en rockstar hos Fundraisingbureauet, han har også spillet en koncert foran en fyldt plæne i Tivoli.

  Adam Negaard
  Junior backend-udvikler

  Adam bidrager med teknisk snilde og hjælper med at udvikle vores backend-teknologi. Adam har det med fundraising, som han har det med programmering; han ser det som ren magi, at vi kan gøre en forskel ude i verden uden at være fysisk til stede.

  Det var samme følelse af magi Adam oplevede, da han som barn iagttog sin far programmere ­– noget som senere hen udviklede sig til både en faglig og personlig interesse. Adam interesserer sig også for, hvilken rejse brugeren er igennem, så han kan tænke det hele vejen bagud til det tekniske.

  Til dagligt læser Adam Softwareudvikling på IT-Universitet i København, og når han har brug for en pause fra teknologiens verden, skifter han blandt andet skærmen ud med frisk luft og lange gåture i naturen.

  Selv støtter Adam sager, som han har et personligt forhold til. Og så giver han hellere end gerne lidt til raslebøssen, hvis han møder en indsamler, der taler godt for sin sag.

   

   Annette Laugesen
   Piccoline

   Annette er vores uundværlige piccoline, som sørger for, at alt det praktiske spiller. For en tid bruger hun også sine æstetiske evner til at indrette vores nye kontor. 

   Med sit knivskarpe kreative blik skaber Annette Fundraisingbureauets fysiske rammer, så de afspejler vores sjæl: Hun kombinerer skarpe linjer og et roligt udtryk, som udstråler IT og seriøsitet, med bløde værdier og bæredygtighed i form af varme farver og grønne planter. Hun sørger også for at skabe plads til, at vores spilleglæde kan pible frem i hjørnerne.

   Annette er kunstner med en MA fra Royal College of Art, og når hun ikke er på arbejde i Fundraisingbureauet skaber hun kunst af genbrugsmaterialer, som andre har kasseret. Materialerne sætter hun ind i en ny kontekst, maler på dem eller tilføjer andre materialer for at fremhæve den skønhed, hun ser i deres historie.

   Det provokerer nemlig Annette, hvordan vi behandler materialer, og på samme måde bliver hun provokeret, når mennesker bliver behandlet, som var de værdiløse. Hun støtter derfor organisationer, som hjælper dem af os, som samfundet har kasseret.

    Cecilie Aspevik
    Juniorkonsulent

    Cecilie hjælper nye kunder godt i gang med OnlineFundraising og vejleder vores eksisterende kunder til at få mest muligt ud af deres digitale fundraising. Med sit skarpe sproglige blik er Cecilie også med til at løfte Fundraisingbureauets kommunikationsindsats som en kommakyndig sparringspartner og en selvstændig skribent af nyhedsbreve, blogs og andet godt.

    Cecilie har en baggrund i kommunikation og brænder for kommunikation, der gør en forskel. I øjeblikket læser hun sin kandidat i Applied Cultural Analysis på Københavns Universitet, som giver hende mulighed for at dyrke sin interesse for mennesker og kultur.

    Selv støtter Cecilie først og fremmest organisationer, som arbejder for sager, der berører hende og hendes nærmeste, eller som kæmper mod ulighed og undertrykkelse. Hun værdsætter også en tydelig målsætning og kommunikation – og ikke mindst transparens i forhold til, hvad hendes penge går til.

    Cecilie har boet i London i fire år, og hun har taget en forkærlighed for beer gardens og afternoon tea med hjem.

     Lauritz Baess-Lehmann
     Software engineer

     I Fundraisingbureauet bidrager Lauritz med at nytænke og udfordre eksisterende løsninger med et skarpt blik på, hvordan vi bedst løser nye problemer set fra brugernes synsvinkel. 

     Lauritz er uddannet datalog fra IT-Universitetet i København med erfaring som udvikler i ngo-branchen. Det motiverer Lauritz at se, hvordan de ting, han udvikler, bliver brugt og skaber værdi ude i verden i form af flere og bedre udnyttede donationsmidler. 

     Når Lauritz vælger, hvem han vil støtte, vejer det da også netop tungt, at organisationen er gennemsigtig og kommer med konkrete eksempler på, hvordan de gør en forskel. 

     Lauritz er bureauets uovertrufne øl-connaisseur, som gerne byder på en hjemmebryg.

      Christian Laugesen
      Frontend-udvikler

      Christian er Fundraisingbureauets uundværlige frontend-udvikler. Han står for design, videreudvikling og optimering af Fundraisingbureauets webløsninger. 

      Med en uddannelsesbaggrund i teologi og socialt iværksætteri og mange års erfaring som frivillig i forskellige organisationer faldt det Christian helt naturligt, at han skulle arbejde med social økonomi. Han går langt for at hjælpe de mange frivillige og professionelle ildsjæle i landets almennyttige og velgørende organisationer, når det kommer til digital fundraising, så de har mere tid til det, de nu gør bedst.

      Selv støtter Christian gerne patientforeninger, der tager sig af nogen han kender, og organisationer, der arbejder med mennesker på gaden og dem med psykiske udfordringer.

      Vi andre skal stå tidligt op for at følge med Christian, i samtalerne ved frokostbordet såvel som på cykelstien: Christian cykler lynhurtigt og leverer jokes endnu hurtigere.

      Kim Skytte Graae
      Seniorkonsulent og fundraisingekspert

      Med 15 års erfaring er Kim bureauets garvede fundraiser. Kim har en stærk evne til at analysere komplekse fundraisingprocesser. Denne viden bruger han til at lave kreative, nytænkende og effektive kampagner, der optimerer afkastet og mindsker afgangen af medlemmer. 

      Kim ser muligheder, og det er netop derfor, hans kampagner virker: Han ser, hvordan en kampagne i virkeligheden er en mulighed for giveren. Kim har kastet sig over digital fundraising, fordi det giver ham energi at hjælpe organisationer med at sætte strøm til deres mærkesager. 

      Selv støtter Kim organisationer, der lader ham gøre noget konkret og enkelt for at løse en kompliceret sag: at give en ged og afhjælpe fattigdom, eller købe 1m2 dansk natur og sikre biodiversitet.

      Niklas Boss
      Backend-udvikler

      Som systemudvikler har Niklas ansvaret for at udvikle og skabe teknisk overblik, samt at vedligeholde og supportere eksisterende moduler. 

      Han er uddannet civilingeniør fra DTU, og selvom Niklas’ løsninger er teknisk komplekse, er de altid lette og inspirerende at arbejde med. Han brænder nemlig for at udvikle simple løsninger på komplicerede problemer, som gør det muligt for velgørende organisationer at samle flere penge ind.  

      Selv har Niklas det med at støtte organisationer, som hjælper børn. 

      Niklas har skyhøje ambitioner på bureauets vegne, som smitter positivt af på både kunder, samarbejdspartnere og os kolleger. Generelt kan man ikke anklage ham for at være højdeskræk: I weekenderne nyder Niklas Sjælland oppefra i svævefly.

      Stephan Viftrup
      Direktør og seniorkonsulent

      Stephan brænder for at hjælpe velgørende organisationer samle endnu flere penge ind igennem god brug af digitale virkemidler. Hans styrke er optimering og synergi på tværs af betalingskanaler, systemer og hjemmesider. 

      Med en uddannelsesbaggrund i filosofi, politik og økonomi har Stephan lært at gå rundt om problemer og positioner for at se dem fra nye vinkler. Den tilgang har han taget med sig, når han i dag begiver sig omkring i det digitale landskab, der omgiver betaling og konvertering, for at finde den helt rigtige rute for os, vores kunder og leverandører. 

      Stephan er vokset op med frivillighed og civilsamfund og støtter gerne dem, som kan løse et vigtigt problem, fordi deres tilgang er bedre end det offentlige eller private. Og så har Stephan gerne et velvalgt brætspil med i tasken til at sætte gang i hyggen.