Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Medarbejdere

Annette Laugesen
Piccoline

Annette er vores uundværlige piccoline, som sørger for, at alt det praktiske spiller. For en tid bruger hun også sine æstetiske evner til at indrette vores nye kontor. 

Med sit knivskarpe kreative blik skaber Annette Fundraisingbureauets fysiske rammer, så de afspejler vores sjæl: Hun kombinerer skarpe linjer og et roligt udtryk, som udstråler IT og seriøsitet, med bløde værdier og bæredygtighed i form af varme farver og grønne planter. Hun sørger også for at skabe plads til, at vores spilleglæde kan pible frem i hjørnerne.

Annette er kunstner med en MA fra Royal College of Art, og når hun ikke er på arbejde i Fundraisingbureauet skaber hun kunst af genbrugsmaterialer, som andre har kasseret. Materialerne sætter hun ind i en ny kontekst, maler på dem eller tilføjer andre materialer for at fremhæve den skønhed, hun ser i deres historie.

Det provokerer nemlig Annette, hvordan vi behandler materialer, og på samme måde bliver hun provokeret, når mennesker bliver behandlet, som var de værdiløse. Hun støtter derfor organisationer, som hjælper dem af os, som samfundet har kasseret.

  Lauritz Baess-Lehmann
  Software engineer

  I Fundraisingbureauet bidrager Lauritz med at nytænke og udfordre eksisterende løsninger med et skarpt blik på, hvordan vi bedst løser nye problemer set fra brugernes synsvinkel. 

  Lauritz er uddannet datalog fra IT-Universitetet i København med erfaring som udvikler i ngo-branchen. Det motiverer Lauritz at se, hvordan de ting, han udvikler, bliver brugt og skaber værdi ude i verden i form af flere og bedre udnyttede donationsmidler. 

  Når Lauritz vælger, hvem han vil støtte, vejer det da også netop tungt, at organisationen er gennemsigtig og kommer med konkrete eksempler på, hvordan de gør en forskel. 

  Lauritz er bureauets uovertrufne øl-connaisseur, som gerne byder på en hjemmebryg.

   Nico Dorfer
   Konsulent og projektleder

   Nico hjælper med at sætte retning, form og fart på både udviklingen af OnlineFundraising og vores løbende projekter, og når nye organisationer kommer ind af døren, sørger Nico for, at de kommer godt i gang med OnlineFundraising.

   Som uddannet mediegrafiker med flere års erfaring som projektleder balancerer Nico det kreative med et skarpt overblik over processer og et empatisk, menneskeligt fokus. Han overrasker gerne med et andet take på kollegers så vel som kunders oprindelige ønsker og styrer altid projekter sikkert i havn.

   Selv støtter Nico sager, som berører ham eller hans familie – og det skader heller ikke, hvis han kan vinde en (el)bil. Nico har nemlig en svaghed for motorkøretøjer, og hvis en fed opfindelse skal crowdfundes, er han også på: Nico er Fundraisingbureauets egen Inspector Gadget med varme i jakken og UV-lys i vandflasken.

   Frida Hviid Broberg
   Konsulent og kommunikationsansvarlig

   Frida er uddannet retoriker og born and raised i Fundraisingbureauet. Her kombinerer hun sin viden om formidling og digital fundraising, når hun omsætter komplekse problemstillinger og tekniske nørderier til klar tale, i videoer og på skrift.

   Som konsulent rådgiver Frida organisationer om digital fundraising og hjælper nye og eksisterende kunder til god brug af OnlineFundraising. I branchenyhedsbrevet med navnet Digital Fundraising sætter hun ord på vores viden om selvsamme. Netop det at demokratisere adgangen til den viden og de virkemidler, som lader organisationer fundraise effektivt, er da også noget af det, der driver Frida i hendes arbejde i Fundraisingbureauet.

   Selv støtter Frida organisationer, der kæmper mod ulighed, udsathed og diskrimination, og som med en stærk fortælling formår at sætte et ansigt på deres sag. Frida er den ukronede dronning af velvalgte emojis i Fundraisingbureauets Slack kanal og yderst leveringsdygtig i banankage af resterne fra frugtordningen.  

   Christian Laugesen
   Frontend-udvikler

   Christian er Fundraisingbureauets uundværlige frontend-udvikler. Han står for design, videreudvikling og optimering af Fundraisingbureauets webløsninger. 

   Med en uddannelsesbaggrund i teologi og socialt iværksætteri og mange års erfaring som frivillig i forskellige organisationer faldt det Christian helt naturligt, at han skulle arbejde med social økonomi. Han går langt for at hjælpe de mange frivillige og professionelle ildsjæle i landets almennyttige og velgørende organisationer, når det kommer til digital fundraising, så de har mere tid til det, de nu gør bedst.

   Selv støtter Christian gerne patientforeninger, der tager sig af nogen han kender, og organisationer, der arbejder med mennesker på gaden og dem med psykiske udfordringer.

   Vi andre skal stå tidligt op for at følge med Christian, i samtalerne ved frokostbordet såvel som på cykelstien: Christian cykler lynhurtigt og leverer jokes endnu hurtigere.

   Kim Skytte Graae
   Seniorkonsulent og fundraisingekspert

   Med 15 års erfaring er Kim bureauets garvede fundraiser. Kim har en stærk evne til at analysere komplekse fundraisingprocesser. Denne viden bruger han til at lave kreative, nytænkende og effektive kampagner, der optimerer afkastet og mindsker afgangen af medlemmer. 

   Kim ser muligheder, og det er netop derfor, hans kampagner virker: Han ser, hvordan en kampagne i virkeligheden er en mulighed for giveren. Kim har kastet sig over digital fundraising, fordi det giver ham energi at hjælpe organisationer med at sætte strøm til deres mærkesager. 

   Selv støtter Kim organisationer, der lader ham gøre noget konkret og enkelt for at løse en kompliceret sag: at give en ged og afhjælpe fattigdom, eller købe 1m2 dansk natur og sikre biodiversitet.

   Stephan Viftrup
   Direktør og seniorkonsulent

   Stephan brænder for at hjælpe velgørende organisationer samle endnu flere penge ind igennem god brug af digitale virkemidler. Hans styrke er optimering og synergi på tværs af betalingskanaler, systemer og hjemmesider. 

   Med en uddannelsesbaggrund i filosofi, politik og økonomi har Stephan lært at gå rundt om problemer og positioner for at se dem fra nye vinkler. Den tilgang har han taget med sig, når han i dag begiver sig omkring i det digitale landskab, der omgiver betaling og konvertering, for at finde den helt rigtige rute for os, vores kunder og leverandører. 

   Stephan er vokset op med frivillighed og civilsamfund og støtter gerne dem, som kan løse et vigtigt problem, fordi deres tilgang er bedre end det offentlige eller private. Og så har Stephan gerne et velvalgt brætspil med i tasken til at sætte gang i hyggen.

   Niklas Boss
   Backend-udvikler

   Som systemudvikler har Niklas ansvaret for at udvikle og skabe teknisk overblik, samt at vedligeholde og supportere eksisterende moduler. 

   Han er uddannet civilingeniør fra DTU, og selvom Niklas’ løsninger er teknisk komplekse, er de altid lette og inspirerende at arbejde med. Han brænder nemlig for at udvikle simple løsninger på komplicerede problemer, som gør det muligt for velgørende organisationer at samle flere penge ind.  

   Selv har Niklas det med at støtte organisationer, som hjælper børn. 

   Niklas har skyhøje ambitioner på bureauets vegne, som smitter positivt af på både kunder, samarbejdspartnere og os kolleger. Generelt kan man ikke anklage ham for at være højdeskræk: I weekenderne nyder Niklas Sjælland oppefra i svævefly.