Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Support af hjemmesider ophører fra 30. september 2021

Vi tilbyder ikke længere hjemmesidesupport, men læs evt. vores råd til, hvordan I finder en ny hjemmesideleverandør.

Det er over syv år siden, FlowTwo startede med at lave hjemmesider for velgørende organisationer. Allerede et halvt år senere opstod OnlineFundraising som et lille produkt, der kunne tage imod donationer på en nem måde. Det blev til over 100 hjemmesideprojekter, og FlowTwo blev gradvist til Fundraisingbureauet. I dag håndterer vi betalinger for over 130 danske organisationer, og i første halvdel af 2021 har vi hjulpet med en kvart milliard kroner. Det ansvar er vi os meget bevidste, og vi har sammen med jer fortsat mange ambitioner for, hvordan det skal være let at donere og blive medlem.

Derfor gearer vi fortsat vores virksomhed henimod at udvikle OnlineFundraising og de andre services vedrørende betalinger. Det har løbende betydet længere ventetid på hjemmesiderelaterede opgaver. Fra udgangen af september betyder det derfor også, at vores support af hjemmesider ophører, da vi ikke længere har den rette tid eller de rigtige kompetencer in-house.

Skal I finde en ny hjemmesideleverandør?

Det seneste års tid har vi anbefalet alle, der har taget kontakt vedrørende hjemmesidesupport at finde en ny leverandør hurtigst muligt, og det anbefaler vi fortsat. I kan evt. læse vores guide til at vurdere og finde en ny hjemmesideleverandør.